duminică, 22 iulie 2012

Oameni.. si oameni..

Oameni... si oameni..

Secolul 21 a adus cu el o serie de schimbari majore, atat in viata cat si in metalitatea oamenilor.
'' Pe vremuri'' , oamenii aveau principii si directii... aveau un rationament bine dezvoltat si il utilizau in a distinge anumite lucruri.
Acum, in prezent, am observat ca oamenii nu mai au atat de multe princpii si directii... cat despre rationament.. pff! Il folosesc pentru a se decide daca sa-si cumpere noul album a lui Florin Salam sau sa-i cumpere copilului lor o carte.
'' Coloana vertebrala'' a oamenilor, s-a indoit si ea si s-a rupt. Majoritatea oamenilor a renuntat la originalitate si se lasa calcati in picioare.. unii pentru a obtine ceva, altii pentru ca si-au pierdut puterea si vointa de a lupta pentru ce-i al lor.
Oamenii au inceput sa faca lucruri pentru ca asa fac si altii.. au renuntat la ceea ce vor sa faca ei pentru ca poate nimeni nu facea acel lucru.
Putini si-au pastrat '' filtrul mintii'' activ. De aici apar si toate problemele mondiale.. Cetatenii si in general oamenii, se lasa cumparati si manipulati.
Refuza sa mai gandeasca... actioneaza din automatisme impuse si implementate de altii. Aceasta nonsalanta a inlocuit vointa si puterea de a lupta.
''Cutia Pandorei'' a fost deschisa, si asa cum spune legenda speranta a ramas acolo. Iar eu, impreuna cu ''armata mea'' incercam sa o eliberam pentru a putea lupta cu toate relele.
Ce ziceti, veniti cu mine?

3 comentarii:

  1. Da vin, pentru ca ceea ce ai scris aici e ca o axioma matematica.
    As vrea sa fie oamenii din nou ca pe "vremuri"

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! un articol foarte bine gandit, foarte bine scris. Cat despre intrebarea din final, cu siguranta DA!

    RăspundețiȘtergere