vineri, 27 iulie 2012

Cat de grozavi suntem?

Acest video : http://www.youtube.com/watch?v=V6xLYt265ZM&feature=related, pe mine m-a inspirat. De ce? Simplu.. in el sunt unele dintre cele mai mari personalitati ale istoriei si anumite scene din cele mai bune filme cu caracter motivational (  Forever Strong, Pursuit of Happyness, Miracle, Friday Night Lights, Any given Sunday, Rocky Balboa) . Sunt anumite replici memorabile care mi-au ramas intiparite in memorie si le voi purta cu mine toata viata. 
Pentru mine, cele mai '' inspirationale" sunt : '' Iti voi arata tie cat de grozav sunt" - Muhammad Ali -  si " Nu conteaza cat de tare esti lovit, este vorba de cat de tare poti lovi TU si sa poti continua" - Rocky Balboa- Acest ultim citat, poate fi aplicat si pentru viata de zi cu zi. Nu conteaza cat de tare ne "loveste" viata, la cate incercari grele si la cate pierderi suntem supusi, conteaza sa nu ne pierdem speranta, sa nu renuntam niciodata si sa reusim in cele din urma  sa traim viata pe care ne-o dorim. Exista si oameni care nu s-au lasat doborati de ''punch-urile" vietii si continua sa traiasca chiar daca majoritatea dintre noi nu ar face-o. Aici vorbesc despre oamenii strazii. Da, da. Ati citit bine, despre oamenii strazii. Si nu vorbesc despre cei care stau pe strada intentionat si refuza munca pentru a scoate bani mai usor, vorbesc despre acei oameni care nu au alta alternativa , despre cei carora societatea le-a intors spatele si viata ii '' loveste '' continuu. Acei oameni, desi de 98% din societate sunt luati la misto, persecutati, batjocoriti, ei nu si-au pus strangu de gat. Ba din potriva, isi suporta viata, accepta umilinta si fac tot ce pot pentru a iesi din acea situatie. 
Acesti oameni ar trebui respectati si chiar avem ceva de invatat de la ei. Asa ca de acum gandeste-te de 2 ori inainte sa faci misto de cineva si pe cine iti iei drept model. HAI SA GANDIM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu